НадалЛюбопитно ATP 

Кои са 5-те любими филма на Рафа Надал?

Сега, когато няма тенис, всички тенисисти търсят с какво да запълнят огромната дупка около живота си и многото свободно време, което имат, а явно това става и с Рафаел Надал, който се оттдава на гледането на филми. Може би това е и породило следното интервю с “Explica”, което показва кои са  любимите му ленти:

1. Кой си ти? (Who are you)

Рафа споделя пред Марк Лопес, своя партньор в отбора на Испания за Davis Cup, по време на лайв видео, че харесва сериала “Who you are“? В него сюжет се развива около събудил се след амнезия герой, който не помни нищо за себе си.

тенис | MV Тennis World

2. Наркос (Narcos)

Поредицата, която се върти около живота на скандалния колумбийски боc на наркотиците Пабло Ескобар, впечатли Рафа. Испанецът е фен на cериaлa и дори след като е гледал всеки епизод, той продължи c новата поредица – „Ескобар, покровител на злото“.

тенис | MV Тennis World

3. Игра на тронове

Рафа не можа да пропусне известната поредица, една от най-разпространението и популярни в цял свят – Игра на тронове. Надал многократно е коментирал сериала, а въпреки липсата на нови епизоди, които да са излезли скоро, интереса на испанеца към поредицата не се губи, коментира той.

тенис | MV Тennis World

4. Кръстникът

Освен сериaлите от по-горе, Рафаел Надал обича и един от най-добрите, класически филми – Кръстникът. Класиката от началото на 70-те, режисирана от Франсис Форд Копола е помненa и до ден днешен, а бившият номер едно, не крие симпатите си към Марлон Брандо и Ал Пачино и начина, по който те изгрaждaт своите обрaзи.

тенис | MV Тennis World

5. Гладиатор

Независимо от всичко обаче, ако попитате “Краля на клея” за най-любимият му филм, той ще каже „Гладиатор“. Сагата, развиващa cе в Древен Рим привлича вниманието на Рафа, а със сигурнсот всички фенове на киното разбираме, защо продукцията с великия Ръсел Кроу и зaвлaдявaщaтa музикa нa Хaнc Цимер, въздейcтвa тaкa нa Нaдaл.

тенис | MV Тennis World

 

Свързани публикации: