тенис | MV Тennis WorldATP Обзори 

Мъри и Еванс записаха първи победи на Battle of the Brits

Официално наречен „Битката на Schroders за британците“, демонстративният турнир е организиран от Джейми Мъри, Шродърс и Amazon Prime Video с цел да събере 100 000 британски лири за благотворителност.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Разбира се, освен за добрата кауза, турнирът е организиран с идеята да даде възможност на британските професионални тенисисти да поиграят малко тенис, тъй като те нямаха тази възможност по време на пандемията от COVID-19.

В дебютния си мач след като се възстанови от контузия, бившият световен номер едно – Анди Мъри, записа успех на демонстратвиния турнир Battle of the Brits, който е организиран от брат му Джейми. В двубоя си днес, Анди се изправи срещу Лиам Броуди, като срещата завърши 6:2 6:2 в полза на световния номер 129.

По-рано през деня сегашният британски №1 Дан Еванс дебютира в групата Грег Руседски с победа над Джей Кларк – 6:3 6:1. Кайл Едмънд също записа успех днес. Световният номер 44 се наложи над Джеймс Уорд с 6:1 6:4.

Утре ще бъде вторият ден от надпреварата, като по програма се очаква да се изиграят три сингъл мача и два двойкови, като Кайл Едмънд ще се изправи срещу Анди Мъри, а Нори ще срещне 24-годишния Раян Пенистън.

Свързани публикации: