Сърджан ДжоковичЛюбопитно 

Сърджан Джокович: Тенисът е спорт за богати хора

Въпреки победата на сина си, Сърджан Джокович – бащата на световния номер едно, не одобри отношението на публиката, която гледаше финала на Australian Open по трибуните. По време на срещата повечето хора подкрепяха Тийм, особено когато австриецът беше близо до победата в четвъртия сет. 

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

„Седемкратен шампион на Australian Open играе на Center Court. Той никога не е загубил нито един финал, срещу нито един австриец, но феновете аплодират австриеца – представете си това неуважение към Новак“, каза Сърджан.

Сърджан Джокович

„Тенисът е спорт за богати хора и те не могат да приемат, че някой, роден в такава бедна и малка страна като Сърбия, е най-добрият тенисист през последните 10 години“, заяви Сърджан Джокович пред “telegraf.rs”. 

„През 2020 Новак ще настигне Федерер, тъй като ще спечели останалите три турнира от Големия шлем. Около шести или седми октомври, Джокович ще изпревари Роджър за най-много седмици под номер едно в ранглистата и също така ще спечели Олимпийските игри в Токио”- добави бащата на сърбина.

Сърджан Джокович

Свързани публикации: