тенис | MV Тennis WorldAdria Tour ATP 

Борна Чорич също с позитивен тест за Covid-19

Борна Чорич сподели, че се е тествал за Covid-19 и за съжаление резултатът е бил положителен. Ето какво написа в социалните мрежи първата ракета на Хърватска:

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

,, Здравейте на всички, исках да ви уведомя, че тестът ми за коронавирус излезе позитивен. Искам да се уверя, че всички, които са били в контакт с мен през последните дни, ще се тестват! Много съжалявам за всякаква вреда, която може да съм причинил! Чувствам се добре и нямам никакви симптоми. Моля ви, пазете се! Изпращам много любов на всички вас!”.

Чорич е втория тенисист, играл в Задар, който се е заразил с вируса. Първи, тестван положитено за Covid-19, беше нашето момче, като двамата с Чорич играха един срещу друг в събота (разбира се, това по никакъв начин, не означава, че хърватинът се е заразил от Гришо). Това беше и мачът, след който първата ни ракета се отказа от турнира, след като се почувствал болен.

чорич

Коментар за ситуацията имаше и от страна на Ник Кирьос, а той за пореден път отбеляза, че ситуацията с Covid-19 и всичко останало около демонстративните турнири е много сериозно и не е шега:

Свързани публикации: