ЧоричБуенос Айрес 2020 ATP Обзори 

Чорич напусна Буенос Айрес след двусетова загуба; Рууд загуби едва един гейм

Тиаго Монтейро нанесе пета поредна (четвърта в официален мач) загуба на Борна Чорич и го елиминира още на старта на надпреварата в Буенос Айрес. Това стана факт след 6:4 7:6(6). В полза на бразилеца за час и 45 минути.

Чорич

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Първите минути на двубоя започнаха много успорвано, а двамата бяха повече от уверени на ретур, което и донесе цели три пробива, а по този начин до 4:2, хърватинът бе натрупал пасив от брейк, след четири последователно загубени гейма. Това и наклони силно везните в полза на Монтейро, а след фиаското в първите минути на срещата, сега страстите се поуспокоиха, а след серия от подавания и за двамата, Тиаго съумя да затвори първи в сет с 6:4.

През втората тенденцията с пробивите отново липсваше, а добрите подавания и на двамата така и нр позволиха на никого да се добере дори до брейк шанс, като така напълно закономерно се стигна и до тайбрек. Там отнов обаче двамата бяха безпогрешни на свой сервис и не даваха шансове на опонента си да поведе с минипробив, ала някак си пир 6:6 след смяната на полетата, Чорич допусна невинна грешка, която обаче му коства и двубоя.

В друга среща от вечерната сесия в Аржентинa Каспър Рууд показа превъзходна игра и за едва 56 минути се разправи с 6:1 6:0 с Роберто Карбайес Баенa, за да си гарантира място на 1/4-финалите.

Свързани публикации: