тенис | MV Тennis WorldATP Любопитно 

Циципас: Мечтата ми е да снимам филм

Гръцката млада звезда Стефанос Циципас заяви, че иска да направи филм в бъдеще. Световният №6 разговаряше с бившата състезателка от Топ 10 Барбара Шет от Евроспорт по време на онлайн интервю.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Когато Шет го попита за хобитата му, Циципас каза, че би искал или да продуцира филм, или да напише сценарий.

Циципас

„Мечтата ми е да снимам филм, но не искам непременно да бъда актьор в него. По-скоро бих желал да бъда продуцент или сценарист. Всичко, което мога да направя, за да му придам вкус. ”

Говорейки за жанра на филма, Циципас каза:“ ​​Това няма да е филм на ужасите, не ги харесвам. Това ще бъде или екшън / приключенски или документална прожекция, обхващащ истории по целия свят. Може би фантазии или научна фантастика. “

Младежът каза още, че Джордж Клуни е неговият любимец от кино бизнеса. „Много харесвам Джордж Клуни. Наслаждавам се на някои от неговите творения, а той беше продуцентът на Гравитация – един от любимите ми филли.

тенис | MV Тennis World

Има много филми, които трябва да гледам и мисля, че бих искал да създам нещо подобно. Има толкова много идеи, които бих искал да осъществя”, завъпши Стефанос.

Стефанос Циципас не просто е успешен в тениса, но е и звезда в YouTube. Той започна да публикува влогове за пътуванията си, които придобиха голяма популярност, но за съжаление реши да прекрати това си хоби.

Свързани публикации: