тенис | MV Тennis WorldБез категория Любопитно 

Фабио Фонини ще става баща за втори път

В интервю за италианския телевизионен канал ” Canale 5″ Фабио Фонини коментира, че отново ще става баща. “Ние, аз и съпругата ми Флавия Пенета, очакваме дъщеря”, каза Фонини. „Все още не сме решили името, но определено ще започва с буквата Ф. Задължително е, иначе баща ми се ядосва. За сега всичко върви добре, това е най-важното. ” Така двамата за втори път очакват дете, след като през май 2017 година се роди техният син, наречен Федерико.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

тенис | MV Тennis World

Относно това, че не приключи годината като топ десет играч, Фонини коментира: ” Бях тъжен! Имах причини да вляза там, но все пак заслужих да не отида в Лондон. Направих ключови грешки в някои турнири, където не трябваше и впоследствие си платих. Но Матео Беретини вече е топ десет играч и има много италианци в топ 100, което е невероятно, радвам се за тях. ”

Така след като не успя да се класира за ATP финалите, Фонини ще завърши сезона с участие на Купа Дейвис. Феновете на Фабио ще могат да видят своя любимец за последен път тази година в испанската столица – Мадрид, а там Фонини ще се състезава за отбора на родната си страна, заедно с Андреас Сепи и Симон Болели. 

тенис | MV Тennis World

Свързани публикации: