ТомляновичWTA 

Томлянович направи обрат срещу петата поставена в Санкт Петербург; Векич продължава напред

Айла Томлянович победи след обрат от загубен първи сет петата поставена Маркета Вондроусова с 3-6 6-3 6-4 и се класира за втория кръг на надпреварата.

Томлянович

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Маркета Вондроусова сравнително лесно спечели първия с 6-3, но във втория сет, Маркета увеличи значително непредизвиканите грешки, което повлия много на играта ѝ. С един реализиран пробив Томлянович спечели втория сет с подобен резултат. В третия сет и двете играеха много добър тенис, като си размениха по един пробив. При 4:4 обаче, Томлянович проби за 5:4 и след това затвори мача. В следващия кръг тя ще играе с квалификантката Анастасия Потапова.

Томлянович

Седмата Поставена Дона Векич нямаше никакви проблеми срещу квалификантката Кристен Ан, като постигна двусетова победа с 6:4 6:1

Томлянович

Дона владееше играта много добре, като направи доста уинъри и почти никакви непредизвикани грешки. Ря направи един пробив в първия сет, за да го спечели с 6:4. Във втория сет вече беше безгрешна и го спечели с категоричното 6:1. Във втори кръг тя ще срещне победителката от мача Касаткина и Александрова. 

Свързани публикации: