тенис | MV Тennis WorldНовак Джокович Любопитно 

Първият спомен на Шарапова с Джокович: Мисля, че ми беше почитател

Новак Джокович и Мария Шарапова, две от най-големите звезди на тениса, бяха на живо в Instagram във вторник, за да си поговорят за всичко – от тениса и моментите в миналото до живота извън корта. Един от най-веселите моменти в сесията дойде, когато Шарапова си припомни първия си спомен заедно със световния №1.

„Спомням си, че играхме на малък демонстративен турнир. Бях млада, бяхме млади. Това беше много преди да имаш каквито и да е титли от Големия шлем. Не знам дали в този момент дори беше печелил турнир “

Шарапова

„Ти каза, че ако спечелиш, ще трябва да платя зa вечерятa. Аз бях като: „Добре, кой cи ти изобщо?“ Триумфира в мача и ми каза: „Вечеряме тази вечер. Отиваме в японския реcторaнт! “Отговорих ти: „Ти сериозен ли си? Ти и аз, на вечеря?”

“Накрая отидохме и беше толкова смешно, защото извади някаква стара камера и помоли сервитьора да ни направи снимка…Мисля, че ми беше почитател”

https://twitter.com/atptour/status/1257789388366376967?s=19

“Мария казва истината”, призна Джокович. Ноле добави, че е изгубил камерата, а с нея и тази снимка. “Трябва да признаеш на всички тук, че загуби нарочно!” – каза той, шегувайки се. Друг интересен момент от сесията може да видите тук

Свързани публикации: