Правила на disqus в MV Tennis World

Благодарим ви за интереса към mvtennisworld.com!

Цел на екипа ни е, чрез дискусиите в нашия форум да имате възможност, не само да се информирате за последните и “горещи” новини в света на тениса, но и да споделяте мнението си, да дискутирате в детайли турнирите, резултатите, претендентите и шампионите в тях, изявите на българските представители, предсезонната и предтурнирната подготовка на състезателите, “лайф-стайл” изявите им и въобще -най-любопитното, свързано с любимия ни спорт. Всеки е добре дошъл да споделя новини и да срещне виртуално хора с общи интереси! Нека подпомагаме градивните дискусии, за да се отсее истината в тях.

Екипът ни би приел радушно и всяко предложение, което би подобрило по някакъв начин минутите и часовете, които отделяте от времето си за четене и дискутиране в mvtennisworld.com !

Искрено се надяваме заедно да направим така, че във форума ни да се забавлявате от случващото се, да не си губим времето изпадайки в безсмислени диалози и да спазваме нормите на добрия тон за общуване/писане!

С цел да предотвартим нежелани проблеми, синтезирахме кратки правила за писане в дискусиите. Най-сърдечно ви молим да се запознаете с тях и да ги спазвате! А ако имате идея за подобряването им- не се колебайте да се свържете през посочените контакти за връзка с нас, за да я обсъдим!

И накрая- ние от mvtennisworld.com считаме, че свободата на изразяване е най-важна, но правилата регулиращи общуването между многоцветните личности са нещо полезно и необходимо. Целта от тези правила не е да се подтиска излагането на мнения и позиции, а само да има предпоставки за една приятна за всички дискусия без да се засяга личността на когото и да било!

=========================================================================================

MV Tennis World – Тенис блог с актуалните ранклисти на ATP и WTA, най-интересните статии, анализи, обзори, видеа и много други материали, свързани с любимия ни спорт – тениса! Тенис материал за мъже, жени, двойки и т.н. ще бъде предоставян ежедневно, като сайтът ще разполага със статии и обзори на изиграни мачове, анализи на предстоящи турнири и сблъсъци, видеа с highlights (най-интересните моменти) на най-интригуващите мачове както сегашни, така и класики от миналото, както и линкове към световните ранглисти!
=========================================================================================

Правила за писане в дискусиите на mvtennisworld.com:
Правилата изложени по-долу, са задължително и единствено условие за регистрация и писане във форума. Нарушаването им води до изтриване на коментар/и или изключване на потребител/ите от дискусията временно или за постоянно. Не се приемат аргументи от вида на “пропуснал/а съм да се запозная” или “забравих за това правило”.

1. Писането на български език с кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Теми и съобщения от вида:
– на български език, но изписани с латински букви (“шльоковица”);
– с думи, фрази и изречения само с главни букви (Caps Lock);
– на кирилица и ползване на символи вместо “Ч”-“4” (цифра четири), “Ш”-“6” (цифра шест) и други подобни.

2. Допуска се поместване на цитати, снимки и видеа на чужд език (препоръчително- на английски или друг широко-разпространен език), единствено ако става въпрос за “гореща” новина или анализ свързани с тениса на корт. В този случай, публикуващият цитата е длъжен да посочи източник (сайт или профил в социалните мрежи), както и в кратко експозе да опише на български език същността на цитата.

3. Информацията публикувана във форума трябва да е насочена към възможно по-голям брой участници в дискусията и/или читатели на mvtennisworld.com .

4. Форумът се ползва по предназначение! Той не е място за осъществяване на лични контакти, явна или скрита реклама, политическа и религиозна агитация и други подобни.

5. Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата и молим да се ограничавате!

6. Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго.

7. Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. Това включва всякакви реклами, верижни писма и др. съобщения, изключващи тема за помощ или обсъждане, както и лична кореспонденция

8. Недопустимо е публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона “Докладвай този коментар”, намиращ се вдясно на всеки един публикуван коментар.
**А и грамотността на другите не е ваша работа**

9. Употребата на заплахи, вулгарни думи (цинизми) и обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както в коментари по темите, така и в лични съобщения са забранени и се санкционират! Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, моля уведомете администратор (модератор) през посочените контакти.

10. Забранено е публикуването на лична кореспонденция във форума без съгласието на всички засегнати страни,
както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитиране на други лица!

11. Неприемливо е обсъждането на сродни български тенис-сайтове и участниците в тях! За колеги – или добро или нищо. 🙂

Многократното нарушение от един и същи потребител на правила №1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 и 11 ще води до временно или постоянно изключване на нарушителя от дискусията (“ban”) на mvtennisworld.com. Нарушаването на правила №4, 9 и 10 водят до незабавно изключване на нарушителя от дискусията (“ban”) на mvtennisworld.com .

Забележка: С цел да се избегнат излишни въпроси и обсъждания, при изтриване на коментар модераторите предварително ще поместят като реплика към него кой номер от правилата е било нарушено (напр.- “Този коментар бе премахнат поради нарушение на правило №3 от правилата за писане в mvtennisworld.com!”)

При всякакви въпроси и неясноти, моля свържете се с администраторите на mvtennisworld.com/контакти или във facebook или Instagram.

Администраторите на mvtennisworld.com си запазват правото за промени по описаните правила, за което следете правилата внимателно!