тенис | MV Тennis WorldWTA 

Олга Данилович относно липсата на интерес към WTA: Нямаме голяма тройка

Изгряващата сръбска звезда Олга Данилович, която е само на 19 години, заяви, че тенисът при жените е страхотен, но липсата на Голяма тройка е една от причините да няма голям интерес към WTA Tour.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Всеки знае, че ATP Tour привлича повече публика, а голямата тройка – Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер, изиграха огромна роля в популяризирането на тениса по положителен начин.

“Нямаме голяма тройка. Имаме Серина, Наоми Осака… Женският тенис е страхотен, но когато Симона Халеп играе с Ашли Барти в шест следобед, а след това в осем Ноле се изправя срещу Федерер, къде ще отидете? За съжаление нещата са такива, каквито са. В момента нивото на WTA е много добро.

Данилович

Янко Типсаревич например имаше топ мачове, но когато имаш Ноле, Федерер и Надал, винаги ще предпочетеш да гледаш тях“, каза Данилович в подкаста на Sport Club на Wish & Go.

Данилович винаги е искала да си изгради собствено име

Предраг Данилович беше един от най-добрите защитници в европейския баскетбол през 90-те. Той е двукратен шампион в Евролигата и финалната четворка, както и MVP през 1992 г.

Данилович

Още през 90-те години Предраг Данилович беше един от най-популярните сръбски спортисти и всички познаваха Олга като „дъщерята на Саша“.

„Още преди да започна да спортувам и да постигам успехи, се знаеше, че съм дъщеря на баща си. От ранна възраст ме учеха, че сме „под светлината на прожекторите“. Хората разпознаха баща ми, и следователно мен, като негова дъщеря.

Веднъж баща ми каза: „Аз съм най-щастливият човек на света. Не съм Саша Данилович, аз съм бащата на Олга.” Той обясняваше, че най-красивото нещо на света е, че го разпознават като баща на Олга.

тенис | MV Тennis World

В началото малко ме дразнеше, казвах, че не съм дъщеря на Саша Данилович, а съм Олга Данилович, но с времето се примирих.

Искам да кажа, че това е баща ми. Не можем да избираме родителите си. Това е така и не може да бъде променено. Той ще бъде баща ми и Саша Данилович и много се радвам, че успях да си изградя име и че вече съм себе си а не дъщерята на баща си “, каза Данилович.

Свързани публикации: