Ник КирьосНю Йорк 2020 Любопитно 

Ник Кирьос ще пропусне турнира в Ню Йорк заради контузия в рамото

Ник Кирьос бе планирал да направи своето дебютно участие на турнира в Ню Йорк през следващата седмица, но възпаление в рамото застана на пътя му, принуждавайки го да се откаже.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Въпреки че австралиецът няма да участва, надпреварата няма да бъде лишена от зрелищни мачове. Още в първи кръг ще можем да видим двубой между Карлович и Томпсън, като победителят ще се изправи срещу топ поставения – Джон Иснър.

Ник Кирьос

В момента Кирьос е в топ 20, за първи път от август 2018 насам, като през 2020 Ник е спечелил шест от осемте си мача. Австралиецът за последно бе видян на корта в четвъртия кръг на Australian Open, където отстъпи на Рафаел Надал след вълнуваща битка.

По програма, Ник ще играе в Делрей Бийч след две седмици, при условие че е успял да се възстанови до тогава. Ето какво каза световният номер 20:

Ник Кирьос

“Хей, Ню Йорк Оупън фенове. Наистина съм разочарован, че не мога да участвам в тазгодишното издание на турнира. С нетърпение очаквах да играя на черните кортове в NYCB Live, но за съжаление рамото ми е възпалено. Надявам се да имате възможността да наблюдавате страхотен тенис по време на надпреварата.”

Свързани публикации: