кирьосATP Любопитно 

Ник Кирьос към Саша Зверев: Колко голям егоист можеш да си?

Ник Кирьос упрекна колегата си- тенис звездата Александър Зверев, след като германският млад шампион беше хванат да нарушава периода си на самоналожена изолация. Зверев се извини в Twitter преди шест дни и заяви, че ще премине в период на самоизолация, след като участва в Adria Tour- надпревара, организирана от Новак Джокович, чиито последици впоследствие се оказаха трагични.

,,Току-що получих новините, че моят екип и аз сме тествали отрицателно за COVID-19″- заяви Зверев в Twitter. ,,Извинявам се дълбоко на всеки, който потенциално съм изложил на риск, играейки в тази надпревара. Ще продължа да следвам самоизолиращите указания, препоръчани от нашите лекари. Като допълнителна предпазна мярка, моят екип и аз ще продължим с редовни тестове. Пожелавам на всички, които са тествали положително бързо възстановяване. Бъдете в безопасност.”

Шест дни по-късно Зверев бе заснет да танцува в препълнен с хора клуб. Той събра страшно много критики онлайн. Една от най-острите реакции дойде от Ник Кирьос:

,,И така се събуждам и виждам по-противоречиви неща, които се случват по целия свят. Но едно, което прихвана вниманието ми, беше да видя (Александър) Зверев отново… ОТНОВО! Колко голям егоист можеш да бъдеш? ” -каза Кирьос в Instagram.

„Ако имаш смелостта да публикуваш в Twitter, че ще поправиш държанието си и на своя инициатива ще се изолираш за 14 дни, че се извиняваш на хората, че поставяш здравето им под риск, поне си стой вкъщи за тези 14 дни. Стой там с приятелката си за 14 дни.“

„Господи, това ме вбесява. Този тенис свят ме вбесява, сериозно. Колко големи егоисти може да сте всички?“

 

Свързани публикации: