ATP US Open Любопитно 

Медведев относно какво ще запомни от мача с Надал

Независимо че не успя да спечели титлата, Даниил Медведев все пак не пропусна да се зарадва след края на двубоя си с Рафаел Надал и сподели, че това е било незабравимо преживяване.

,,Определено ще си спомням тази вечер. Сигурен съм, че въпреки 19-те си титли, Рафа помни първия си финал. Макар че той го е спечелил, а аз го загубих, това все пак е незабравимо преживяване. Цялото това лято беше невероятно за мен. Имам страшно много спомени, свързани с тениса през годините, и определено ще помня този мач, дори когато стана на 70.”

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Относно въпроса какво ще запомни най-добре от днешния двубой, Даниил сподели:

,,Цялата среща. Искам да кажа, всичко за мача, като се започне още от първата точка. Разбира се, говорейки за третия сет, смятам че тогава се разпаднах. Както казах в речта си, по време на тази част единственото, което си мислех беше – ,,добре, след 20 минути трябва да произнеса речта си.” Чудех се какво да кажа? После реших, че когато му дойде времето ще го мисля, а засега трябва да продължа да се боря за всяка една точка, все пак нищо не е приключило. Май ми се получи. Бях близо до победата, нали? Да, на един сет. Искам да кажа, имах брейкбол при 5:4, но го пропилях. С времето ще продължавам да съм разочарован от резултата, но все пак няма как да забравя начина, по който играх както сега, така и през цялото лято.”

Свързани публикации: