тенис | MV Тennis WorldATP Adria Tour Любопитно 

Има ли изненадани? Кирьос успя да се изпокара и с Борис Бекер

Ник Кирьос определено приема максимално сериозно пандемията от коронавирус и неведнъж укори свои колеги, които не спазват мерките за самоизолация. Последният подобен случай беше, когато австралиецът направи публична забележка на Саша Зверев, който бе заснет да купонясва в Монте Карло, макар уверенията му, че ще прекара 2 седмици в домашни условия, след като взе участие в злополучния Адриа Тур.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Борис Бекер явно не е останал доволен от поведението на Кирьос и заяви, че не е редно да злепоставя свои колеги пред обществото, а може лично да им покаже къде бъркат. Легендата дори определи Ник като предател. Отговорът на австралиеца не закъсня и той обясни как не иска да се заяжда с никого, ала става въпрос за социална отговорност и е длъжен да вземе позиция, защото редица хора по света могат да пострадат от подобно поведение, въпреки че са се пазили месеци наред.

Размянята на коментари стана дори по-ожесточена, защото немецът държеше на позицията си, а Кирьос си позволи да се усъмни в интелекта му, заявавайки, че силата на бившия шампион се крие в играта на мрежата, докато в мисловния процес среща трудности.

Бекер се опита да достигне до някакво примирие и написа, че би желал да види как Ник печели титла от Шлема, защото би могъл да бъде страхотен пример за младото поколение, ала канберецът отказа да приеме подадената ръка и отвърна, че не желае да слуша фалшиви приятелски слова, а самата тема е много по-значима от тениса. Световният номер 40 също така очаква позицията на Зверев по въпроса.

Свързани публикации: