Известният комедиант Тревър Ноа с интересно разкритие при Елън (видео)

Тревър Ноа, който доби популярност и в света на спорта, след като участва в тазгодишния мач за Африка организиран от фондацията на Роджър Федерер, разкри интересни подробности около подготовката си за двубоя в Кейптаун, провел се по-рано този месец. Над 40 хиляди души имаха невероятната възможност да се насладят на демонстративния мач между тандемите на Роджър Федерер и Бил Гейтс и Рафа Надал и Тревър Ноа. Мачът с благотворителна цел подобри рекорда за най-посещаван тенис двубой, а още по-невероятен е фактът, че един от четиримата участници, именно Тревър Ноа, само 3 месеца преди двубоя хваща тенис ракета за първи път.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

В интервюто си за една от най-уважаваните и обичани тв водещи в Америка Елън Дедженеръс, Тревър Ноа разказа за поканата си от страна на Бил Гейтс да вземе участие в грандиозното тенис събитие с участието на двама от най-титулуваните тенисисти за всички времена и разкри, че никога преди този момент не се е занимавал с тенис. Тревър Ноа обаче решава да предизвика себе си и заявява пред Гейтс желанието си да вземе участие в двубоя, без да уточни, че си няма никакво понятие как дори се държи правилно ракета.

В разговора си с Елън, Тревър подхожда хумористично към цялата ситуация и споделя интересни впечатления от работата си с няколко треньори, които остават изумени от факта, че той наистина никога не се е занимавал с тенис, а се съгласява да участва в мач, предаван по целия свят.