За нас

Валери Андреев

[showhide type=”links12″ more_text=”Прочетете повече” less_text=”Скрий”]

Tехническият и организационен елемент на екипа. Ученик в Американски колеж София, мечтае да учи дигитален маркетинг, но сигурно ще му се наложи да следва инженерство. Вече почти три години работи като маркетинг асистент в екипа на Уча.се. Виртуозно съчетава всичките си задължения и винаги има време за тренировка по тенис. В последните няколко години стартира няколко собствени проекта, като МВ Тенис е в основата на един от тях, а именно създаването на сайтове за малки и големи компании, като в портфолиото му правят впечатление сайтове като https://aquazdrave.com/, http://www.mypureolive.com/bg/ и http://career-skills.eu/.  Заедно с друг член на екипа пък – Марк Хаджижеков – от скоро двамата управляват собствен бизнес –  aquazdrave.com.

[/showhide]

 

Марк Хаджижеков

[showhide type=”links14″ more_text=”Прочетете повече” less_text=”Скрий”]

Един от главните автори в екипа. Завършил  Американския колеж в София. В момента учи финанси в Шефилдския университет. Любител на готвенето и създаването на видеа, най-често свързани с любимия тенис. Никога не пропуска възможността да потренира на корта.  Обича да посещава тенис турнири и да помага в семейния бизнес.

[/showhide]

 

Калоян Соколов

[showhide type=”links15″ more_text=”Прочетете повече” less_text=”Скрий”]

Бъдещият журналист в екипа. Национален  състезател по тенис във възрастовите групи до 12 и 14 години, който се разделя с активния спорт след редица контузии. Тази година завърши  Националната гимназия за древни езици и култура и се готви да учи журналистика в СУ Климент Охридски.

[/showhide]

 

Диана Андреева

[showhide type=”links13″ more_text=”Прочетете повече” less_text=”Скрий”]

Сестра на Валери и отдаден на каузата вечен помощник. Ученичка в Първа частна математическа гимназия. Отскоро играе тенис, който добави към останалите си любими спортове – баскетбол, тенис на маса, плуване,ски, волейбол. 

[/showhide]

 

Историята за създаването на блога (от гледна точка на Валери):

[showhide type=”links16″ more_text=”Прочетете повече” less_text=”Скрий”]

Първоначално нямаше да е тенис сайт, а щеше да е страница в Instagram (която е настоящата на mvtennisworld), където започнахме да качваме интересни разигравания от мачовете ни с Марк. През това време аз не спирах да говоря за идеята да си създадем тенис блог, докато Марк кротко се съгласяваше, но никой не правеше нищо по-въпроса. През зимната ваканция обаче, когато бях в Аржентина, имах цялото време на света, заради часовата разлика от 4 часа. На 23 декември звъннах на Марк и му казах, купувам домейн и започваме сайта от утре. Отне няколко дни повече от планираното, заради празниците, но в крайна сметка на 27 вече имахме работещ сайт, а оттам последваха 4 безсънни нощи, защото сезонът идваше, а ние бяхме в самото начало!

[/showhide]

 

Как се появи Калоян в екипа (отново от гледна точка на Валери):

[showhide type=”links17″ more_text=”Прочетете повече” less_text=”Скрий”]

Аз и Калоян се познаваме покрай неговия съученик и седящ с него на един чин приятел Петър, който аз познавам от близо 10 години, защото ходим на море заедно. И на 18-тия му рожден ден с Калоян се запознахме и имахме много забавна нощ гледайки световното и празнувайки, като след нея не бяхме се засичали или говорили близо 6 месеца. Веднага след като качих пост в личния ми facebook за създаването на сайта, Калата ми писа. И два часа по-късно, някъде в нищото, в Аржентина му казах, че много ще се радваме да се присъедини към нас. Това беше най-умното и чудесно решение, защото Калоян има изумителни познания за тениса, а също така пише повече от добре, като на всичкото отгоре е нaпълно отдаден на идеята и перфектно се сработи с нас. Също така да не коментираме колко забавно ни е с него и какъв купон пада в групата ни.

[/showhide]

 

Любимите ни тенисисти:

[showhide type=”links18″ more_text=”Прочетете повече” less_text=”Скрий”]

Валери: 1. Григор Димитров  2. Фернандо Вердаско 3. Виктор Троицки  4. Ник Кирьос  5. Роджър Федерер

Диана: 1. Григор Димитров 2. Тенис Сандгрен 3. Феликс Оже-Алиасим 4. Ник Кирьос 5.Гаел Монфис

Мaрк: 1.Григор Димитров  2.Cтaн Вaвринкa  3.Роджър Федерер 4.Новaк Джокович  5.Николоз Бacилaшвили

Кaлоян: 1. Григор Димитров 2.Роджър Федерер 3.Мaркоc Бaгдaтиc  4.Ник Кирьоc  5.Хуaн Мaртин Дел Потро 6.Фернaндо Вердacко 7.Гaел Монфиc 8. Дъcтин Брaун  9.Фaбио Фонини  10.Ернеcтc Гулбиc

[/showhide]