Защо да станеш автор на тенис статии в MV Tennis World?

Автор на тенис статии? Звучи интересно, ново и вълнуващо, а за всеки фен на тениса и една възможност, да споделя своето мнение за тенис света, но ако все още не сте сигурен, дали наистина си струва, ето няколко причини защо:

  • Възможност да изразите мнението си

В днешно време можете да изразите мнението си по много различни начини, (Фейсбук например), но ефектът да публикувате статия за престижен сайт обаче може да има значително по-широк отзвук. Това е една страхотна възможност тезата Ви да достигне до възможно най-голям кръг от хора и да изразите позицията си.

  • Популярност и изграждане на успешна кариера

Писането на статии като гост-блогър ще вдигне значително вашето самочувствие и популярност. Обикновено когато пишете статия в чужд сайт, имате възможност да споделите линк към вашия Фейсбук профил и да го разпространите из приятелите си, интересуващи се от темата. Писането на статии в популярен блог е висока трибуна, от която можете да влияете на широк набор от хора, пряк път към изграждането на успешен личен бранд в бъдеще, както и това е една чудесна възможност да изградите много контакти в социалните мрежи.

  • Развиване на лични качества и умения

Писането на статии за престижни сайтове значително ще подобри уменията Ви да създавате съдържание и ще Ви направи желан кандидат на пазара на труда в сфери като маркетинг, копирайт, реклама, ПР и други, както и развива до голяма степен вашата креативност.

Автор на тенис статии

  • Завърване на контакти

Когато пишете в сайт с много други автори, ще можете да завържете много нови контакти с хора с подобни интереси, да намерите приятели и опоненти за тенис двубои.

  • Допълнителна мотивация

Ще имаме класиране на авторите в сайта и ще организираме състезание между всички отделни автори, а в края на сезона най-добрият спрямо ранкинг ще получи награди.

Важно уточнение

Преди да решите да сте автор на тенис статии, трябва да имате предвид, че преди да изпратите статия, е необходимо да се уверите, че тя отговаря на общите уловия на сайта и удовлетворява изискванията на неговите създатели (тематиката да е тенис, правописно да е изчистена статията и да бъде смислено логична).

ВИЖТЕ КАК ДА ЗАПОЧНЕТЕ!!