тенис | MV Тennis WorldРафаел Надал ATP WTA Любопитно 

Екипът на Надал за Ролан Гарос (ако турнирът се проведе)

До 1 август няма да има тенис, както съобщават ATP, WTA и ITF, но междувременно Nike показа новото облекло, което Рафаел Надал ще носи на Ролан Гарос 2020.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Изданието на Парижкия шлем трябва да се играе от 20 септември до 4 октомври 2020 г. , седмица след края на US Open. Но всичко очевидно все още е обвито в несигурност, тъй като глобалната пандемия от Covid-19 все още е в етап на разпространение.

Въпреки несигурната ситуация,  бяха споделени образите на първите тоалети на тенисисти за Откритото първенство на Франция.

Рафа ще има персонализиран екип в сравнение с този на другите спортисти на Nike. Испанецът ще носи светлосиня тениска, с малко по-тъмни хоризонтални линии, много тесни и не много ярки.

Шортите и чорапите ще бъдат съчетани със същия мотив, винаги със светлосин оттенък. Маншетите и шапка ще бъдат фуксия- нюанс, който Надал неведнъж е носил в миналото.

Обувките трябва да са с перлен цвят. Що се отнася до екипите на останалите спортисти, мъжете ще носят бяла риза поло със сини и червени райета (цветовете на Франция) на ръкавите и на яката.

Шортите ще бъдат сини с бели и червени вертикални ивици. Другата риза ще бъде синя тениска с бели и червени вертикални тесни линии, в комбинация с шорти.

Жените ще имат синя рокля без ръкави с бели и червени диагонални ивици. Всичко това очевидно зависи от това какво ще се случи от днес до септември, когато тенис звездите ще трябва да играят два Шлема в рамките на 30 дни.

Свързани публикации: