Григор ДимитровЛюбопитно 

Димитров след мача: “Опитвах се да използвам всяка малка възможност” (видео)

Григор Димитров откри участието си на първия в календара на ATP турнир от категорията ATP 500 в Ротердам с победа в последователни сетове над младия канадец Денис Шаповалов – 6:3 7:6(3).

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

След двубоя в интервю Димитров заяви: „Денис е много качествен играч. На закрито той е много опасен със своя сервис. Левичар, изключително неудобен, но всъщност много обичам да играя срещу него и като цяло срещу левичари. Опитвах се да използвам всяка малка възможност и съм доволен че извлеках максималното по време на двубоя. ”

Относно самата среща Григор заяви: “Нямаше твърде много разигравания, но успях да остана концентриран. Бях спокоен във важните моменти и съумях да реализирам хубави излизания към мрежата, когато трябваше, така че като цяло нещата, които трябваше да направя правилно, направих.“

На видеото се забелязва обаче как гласа на Григор Димитров пада, а той и сподели, че въпреки че е в добра форма и е тренирал активно последните дни, днес като се събудил и звъннал на родителите си, просто нямал глас и не успял да каже нищо. Все пак по време на двубоя сякаш Димитров изглеждаше в оптимална форма, а дано това се запази и в следващите няколко дни, а нашето момче да съумее да просперира максимално напред в надпреварата.

Свързани публикации: