тенис | MV Тennis WorldATP Любопитно 

Мъри и Рашфорд изненадаха Деби Торберг – медицинска сестра от Шотландия

Бившият световен №1 Анди Мъри и футболната звезда на Манчестър Юнайтед – Маркъс Рашфорд, се обединиха, за да изненадат Деби Торберг – медицинска сестра от Шотландия.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Торберг се присъедини към разговор, в който смяташе, че ще обсъжда теми, свързани с тениса, заедно с персонала на ATP, но вместо това се озова на видео среща с Мъри и Рашфорд, които й благодариха за работата и по време на настоящата пандемия.

Торберг всъщност е голям фен на Рафаел Надал. Когато Мъри й каза, че е бил информиран, че е почитател на испанеца, тя отговори: „Много съжалявам. Съпругът ми те харесва. И аз обичам да те гледам, но се страхувам, че за мен винаги е бил и винаги ще бъде Рафа”.

тенис | MV Тennis World

Тя говори за предизвикателствата, пред които е изправена тя и нейният екип на работа през тези дни.

„В момента сме много заети, защото влизаме в домове с пациенти, заразени с COVID-19, които са смъртоносно болни и са в края на живота си. Доста е мъчително. В момента е наистина трудно.

тенис | MV Тennis World

Натовареността ни се е утроила. Има много домове за възрастни хора, в които има липса на персонал Понякога преди коронавирус, ако пациентът умира и семейството не може да бъде до него или не е имал семейство, ние трябваше да седим с тях, но това в момента просто не е възможно. Тези хора умират сами. Много е трудно да бъдеш част от това“.

Свързани публикации: