тенис | MV Тennis WorldAdria Tour ATP Covid-19 Григор Димитров 

Официално Григор Димитров е с отрицателен резултат за Covid-19!

След като даде положителна проба за Covid-19 на турнира в Задар, тестът на първата ни ракета – Григор Димитров, излезе отрицателен! Информацията бе публикувана от самия Димитров, като той качи снимка в инстаграм с текст: “Имам добра новина. Докторите в Монако потвърдиха, че съм успял успешно да се излекувам от COVID-19 и съм дал отрицателен тест. Благодаря Ви за подкрепата през изминалите няколко седмици по време на карантината. Гледам да се възстановя бързо и да се завърна към тренировките, за да мога да съм готов за американското турне.”

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Нашето момче се зарази с вируса по време на балканското турне – Adria Tour, организирано от световния №1 – Новак Джокович. Впоследствие още топ тенисисти дадоха положителни проби, като сред тях бяха Новак Джокович, Борна Чорич, Виктор Троицки и Марин Чилич.

григор

Всички те бяха тествани отрицателно след самоизолацията, под която бяха подложени. От екипът на нашето момче – Крис Гро и Алгис Христов също бяха дали положителни проби, като впоследствие Алгис Христов даде отрицателна проба, а според последна информация Крис Гро също се чувства добре.

григор

Свързани публикации: