григорAdria Tour ATP Covid-19 Григор Димитров 

Григор Димитров се подобрява, белите му дробове са чисти

Състоянието на Григор Димитров се подобрява след дадената положителна проба за Covid-19. Първата ни ракета няма температура, а направеният скенер на белите дробове показва, че те са чисти.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Мениджърът на Гришо- Георги Стоименов обяви добрите новини в интервю за ,,Тази сутрин”. Стоименов, както и родителите на Григор вчера са се тествали, като тестовете и на тримата са негативни.

„Разбира се, че е притеснен“, сподели той за нашето момче. „Основното притеснение на хората по принцип е, че има тежки случаи на развитие на този вирус. Но основното притеснение на Григор е, че изкара малко повече от 3 месеца в пълна изолация. Беше в идеална среда за добра спортна подготовка. Той беше изолиран буквално до последния момент, преди да се качи на самолета за Белград“.

григор

„Този вирус почерни тези три месеца. Не казвам, че всичко отива на вятъра, но това е двуседмичен период, в който той няма да тренира. Това ще наруши ритъма му“- каза мениджърът на Григор.

„От здравословна гледна точка – това са здрави момчета. Смятам, че бързо ще се възстанови“, сподели Стоименов. „Родителите му са добре“, каза Стоименов относно Григор. „Треньорът му остана в Хърватия – и той довчера беше добре, не съм го чувал в последните 12 часа. Алгис Христов е доста добре, той е здраво момче и вярвам, че ще се оправи“, сподели мениджърът на първата ни ракета.

григор

Свързани публикации: