тенис | MV Тennis WorldЛюбопитно 

Бушар няма планове да отсъства от корта; Почива си на плажа в Маями (снимки)

Преди няколко дни Южени Бушар отрече фалшивите новини, че заради здравословни проблеми ще си вземе малко почивка от тениса. Такива слухове тръгнаха из социалните медии, като никой не знаеше точната причина, заради която канадката щеше да се оттегля и за колко време щеше да е извън корта.

Тя самата обаче преди няколко дни каза, че това е просто една доза фалшиви новини и няма намерения да спира с тениса:

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Днес доста по-засмяна и щастлива тя качи горещи снимки из социалните медии, разпускаща с приятелки на плажа в Маями, а след това момичетата отиват за нощен живот!

тенис | MV Тennis World тенис | MV Тennis World

Любопитното на сторитата в Instagram на състезателката обаче, не са забавляващите се момичета, а няколкото снимки с папараци, които ходят по плажа и снимат. Това малко или много кара да се замислим, какъв живот водят тези хора! Почти всяко от действията им се следи, отразява и дори това да се получава като реклама понякога, то със сигурност не е приятно, а самата Бушар често бива провокирана из социалните медии, особено в Twitter от различни фенове

Затова въпреки че често им завиждаме за живота, който водят, то състезателите и другите известни личности със сигурност често съжаляват и биха желали да починат от всичко това.

Свързани публикации: