тенис | MV Тennis WorldWTA Любопитно 

Бианка Андрееску няма да играе на Откритото Първенство на Австралия

Бианка Андреску няма да играе на Откритото Първенство на Австралия тази година. Тази новина обяви самата тя в своя туитър профил.

тенис | MV Тennis World

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

тенис | MV Тennis World

“Здравейте, просто исках да Ви дам малко информация за рехабилитацията на коляното ми, след като се контузих на Шампионата на WTA в Шънджън. Рехабилитацията ми върви добре, чувствам се по-добре и по-силна с всеки изминал ден, но след като го обсъдихме с моя отбор, следвайки препоръките от докторите, Откритото първенство на Австралия е твърде рано в моя процес на рехабилитация и за съжаление, няма да мога да играя тази година. Беше много трудно решение да се направи след като обичам да играя в Мелбърн, но трябва да уважавам моя план да възстановяване на коляното и тялото ми. Нямам търпение да се върна на Австралиан Оупън скоро.”

тенис | MV Тennis World

Последният турнир за Бианка бе Финалите на WTA в Шънджън. Там тя игра мач срещу Симона Халеп, който загуби в три сета, и мач с Каролина Плишкова, в който се отказа, когато се контузи. Следваш и трети мач с Елина Свитолина, но Бианка не излезе на корта и така нейното място зае София Кенин.

тенис | MV Тennis World

 

Свързани публикации: