тенис | MV Тennis WorldWTA Линц Обзори 

Бертенс продължава напред; Гоф отново се измъкна

За малко повече от час и 30 минути на корта Кики Бертенс успя да се наложи над финалистката от надпреварата в Хирошима Масаки Дой. Холандката надделя с 6:4 7:5 в лесна среща, въпреки че не показа невероятните си възможности, все пак беше по-категоричната във важните моменти, благодарение на което и затвори мача в своя полза.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

В друг мач днес, след като Кори Гоф продължи като щастлив-губещ в основната схема, благодарение на днешната си победа тя е от последните осем, които се борят за трофея в австрийския град Линц. Американката спечели с 4:6 6:4 2:0 и отказване срещу Катерина Козлова. По време на решаващия сет украинката се оттегли, а с това и даде възможност на 15-годишната си съпреничка да изиграе поне още един мач.

тенис | MV Тennis World

В друга среща световната номер 40 – Анастасия Павлюченкова успя да покаже добра игра, като след категрочиното 6:3 6:3, рускинята не остави никакви шансове на представителката на домакините Барбара Хаас. Въпреки несигруността си от основна линия, Павлюченкова все пак успя да покаже здрав дух и се пребори с опонентката си.

Така през утрешния ден Анастасия ще се изправи срещу словашката Виктория Кузмова.

 

Свързани публикации: