тенис | MV Тennis WorldЛюбопитно 

Адвокатите на Басилашвили успокояват феновете на грузинеца, видео материал потвърждавал неговите показания

Изявлението на защитата в съда на Николоз Басилашвили бе публикувано във Фейсбук страницата на грузинския тенисист. Адвокатите на Николоз успокоиха феновете на първата ракета на Грузия, който наскоро бе обвинен в побой над бившата си жена, а ето и какво точно споделиха те:

„В качеството ни на адвокати на Николоз Басилашвили ние потвърждаваме, че обвиненията срещу нашия клиент относно домашно насилие, отправени от бившата му съпруга на 23. май, 2020, са невярни и абсолютно недоказуеми.

Понастоящем не сме способни да споделим публично всички разследвани материали, тъй като случаят съдържа и малолетен.

тенис | MV Тennis World

Въпреки това ние искаме да уверим феновете на Николоз Басилашвили, че видео материал, който вече е представен в съда, подкрепя позицията на нашия клиент и напълно го освобождава от гореспоменатите невярни твърдения.

Ние вярваме, че съдията ще потвърди всички подадени доказателства и името на Николоз Басилашвили ще бъде изчистено от всички обвинения.

Николоз е разведен с Нели Дорокашвили от 2019-та година насам. Бившата двойка има 5-годишен син – Лукас. В интерес на малолетния Николоз Басилашвили желае да се въздържи откъм коментари против провокативните действия, причинени от страна на Нели Дорокашвили на 22. май, 2020.

тенис | MV Тennis World

Поради същата причина да защити сина си, тенисистът няма да отговаря публично на невярните твърдения на бившата си съпруга.

Николоз Басилашвили е дълбоко натъжен от невярните обвинения и мъченията, през които трябваше да премине през последните няколко дни; той също така съжалява за безпокойството за всички приятели и членове на семейството, които са били замесени в случая.

тенис | MV Тennis World

Същевременно той би искал да сподели своята благодарност към широката общественост заради безвъзмездната ѝ подкрепа, като той ще докаже пълната си невинност и ще позволи на цялата истина да възтържествува.”

Свързани публикации: